023–2020 596 info@spaarnetax.nl

Onze Diensten

Groeps Vervoer

Zakelijk vervoer

Een kleine greep van onze diensten.

Spaarne Taxi Haarlem heeft voldoende capaciteit om al uw personenvervoer perfect te verzorgen en geeft het de persoonlijke aandacht die het verdient tegen zeer voordelige tarieven.

Schiphol Service

Veilig en comfortabel van en naar de luchthaven. De reis begint al bij u thuis. Of u voor een zakenreis of vakantiereis vertrekt vanaf Schiphol, uw taxivervoer is bij ons in goede handen. Vertrek of aankomst vanaf Schiphol biedt u de mogelijkheid om op efficiënte wijze uw reisbestemming te bereiken.

Een goed begin van uw reis:

De Schiphol Taxi service van Spaarne Taxi Haarlem is de ideale manier om uw reis te starten. U begint lekker ontspannen aan uw vliegreis.

Veilig thuiskomst:

Zo kunt u ook de terugreis vooraf regelen. Alle kosten zijn vooraf bekend en voorkomen verrassingen. En die kosten zijn lager dan u denkt. Informeer voor de mogelijkheden!

Bagage:

U mag net zoveel bagage meenemen als voor uw vlucht is toegestaan. Heeft u toch meer bagage, meldt dat dan tijdig bij ons zodat de chauffeur er rekening mee kan houden.

Dagelijks beschikbaar:

Omdat wij dagelijks op Schiphol Airport aanwezig zijn kunnen wij u een snelle service bieden voor het ophalen of wegbrengen van u of uw zakelijke relaties. Bekijk de site van Schiphol Airport voor actuele vluchtinformatie en reistips.

Groeps Vervoer

Gezellig samen op stap en gegarandeerd veilig weer thuis met de taxi!
Spaarne Taxi Haarlem vervoert ieder weekend grote aantallen passagiers naar de diverse discotheken en andere uitgaansgelegenheden in de omgeving van Haarlem.. 

Vooraf geregeld:

Vooraf alles regelen met Spaarne Taxi en verrassingen voorkomen.
Bij het boeken worden vaste afspraken gemaakt over de heen- en terugreis en de daarbij behorende ritprijs. Zo wordt gegarandeerd dat iedereen op de afgesproken tijd gebracht en gehaald wordt.

En weer veilig thuis:

Overbodige wachttijden behoren dus tot het verleden. Deze aanpak blijkt voor het uitgaanspubliek een toegevoegde waarde te hebben. Er komen steeds meer aanvragen uit Haarlem en de verre omgeving om op zaterdagavond of zondagochtend veilig uit en thuis gebracht te worden door Spaarne Taxi Haarlem.

Heeft u specifieke wensen en eisen? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Zakelijk vervoer

Op tijd voor de deur staan, koffers naar de auto brengen. Een paraplu klaar hebben als het regent! Het zijn kleine dingen die ervoor kunnen zorgen dat u de vermoeienissen van het reizen snel vergeet.

ZAKELIJK VERVOER MET KLASSE:

Professionals als vaste partner voor al uw (personen)vervoer. Tijd is geld. En een modern bedrijf probeert de beschikbare tijd zo efficiënt mogelijk in te delen. Doen waar je goed in bent. Geld verdienen doe je met je eigen specialiteit. Het vervoer van personen of goederen laat je aan professionals over. Spaarne Taxi Haarlem is zo’n professional. 

DIRECTIE VERVOER:

De reis naar Uw afspraak geeft een nadrukkelijk stempel op Uw stemming bij aankomst. Tijdverlies en ergernissen door files, verkeerd rijden en parkeerproblemen ontnemen U de pakkende binnenkomst die U een belangrijke voorsprong geeft op Uw concurrent en de rust voor het effectief participeren in een vergadering.

VRIJBLIJVEND GESPREK:

Gaarne komen wij in contact met Uw organisatie en zijn wij bereid U e.e.a. persoonlijk nader toe te lichten omtrent de uitgebreide mogelijkheden. Niet voor niets kiezen gerenommeerde bedrijven steeds vaker voor onze diensten tegen acceptabele tarieven