023–2020 596 info@spaarnetax.nl

Over ons

 

 

Bij ons kiest u voor een betrouwbaar en veilig taxibedrijf.

Wij doen er alles aan om u goed van dienst te zijn. Onze correcte chauffeurs zijn ook nog eens uitstekende dienstverleners die oog hebben voor hun passagiers. Daarom is er altijd zo’n prettige sfeer in onze comfortabele taxi’s.

Onze chauffeurs worden geselecteerd op hun vakmanschap als chauffeur.

Taxiwerk is mensenwerk en als chauffeur kom je in allerlei soorten situaties waarin er een beroep wordt gedaan op je communicatieve vaardigheden. Daar goed mee omgaan, is kenmerkend voor de mensen die werken voor Spaarne Taxi Haarlem.

Client Testimonials

“Reza is een hele vriendelijke, sociale, gezellige en vooral professionele chauffeur. Het is altijd een plezier om bij hem in de auto te mogen zitten.”

Frans Been

“Always a great pleasure to drive with Reza and his drivers. He takes taxi business to a different level. Being professional and safety is prior to everything for Reza.”
 

Gordon McCrae

“We’ve been driving with Reza and his team of drivers since 2015 now. Reza always takes care of our needs. They are the most professional and social driver you could wish for. Thank you for always being there for us mate!”

Yashpal Sanga

“His english is brilliant. He is friendly to everyone and always brings a smile upon your face. Even when days are though!”

Lee Beach

“Deze chauffeur heeft ons al vervoerd sinds 2012. Met vele tegenslagen in onze familie, is hij een steun voor ons geweest. Altijd denkt hij met ons mee en Reza voelt een beetje aan als familie door zijn inzet en toewijding. Dankjewel Reza.” 

Mevrouw Geelhoed

“De chauffeur die een voorbeeld zou moeten zijn voor elke taxichauffeur. Hij is een uithangbord voor dit beroep en we hopen dat anderen een voorbeeld aan hem kunnen nemen! Je bent een topper Rees!”

Edje Snoep